Hoe het allemaal begon!

(Sloeber)

In 1991 wilde ik graag een hond, na lang nagedacht te hebben besloot ik, een Golden Retriever te nemen, maar dat was wel zo gezegd, maar de wachtlijst bij de GRCN was erg lang, dit kon wel een jaar ofzo duren, misschien wel langer, via, via, kwam ik aan een adres in Brabant, en die zouden begin 1993 een nestje krijgen, dus daar heb ik op gewacht.
Ik wist niets van heupen en ogen en zeker niets van stambomen, en dat was toen ook geen probleem, want ik had dan toch zeker een Golden, Sloeber kwam na lang wachten in mei 1993 bij ons , wat waren gelukkig.

(Sloeber en Maaike)

(Sloeber als puber)

Maar door Sloeber ben ik na ongeveer 3 jaar wel gaan nadenken , over stambomen, de heupen en de ogen en nu tegenwoordig ook over de ellebogen.

(Sloeber lekker liggen)

Dus ik ging op zoek naar een goede fokker, die ook alles wist over het ras, en een goede pup voor mij had, en dat is Naina geworden en zij is dus nu de stammoeder van mijn kleine kennel, waar ik heel trots op ben.

Met Sloeber is alles gelukkig goed gegaan, haar heupen heb ik ook laten doen en die zijn goed, en nog steeds goed, haar ogen zijn ook nog steeds vrij, dus ik heb veel aan Sloeber te danken, door haar weet ik nu wat ik doe, ik fok alleen maar met gezonde Goldens, die goed zijn van karakter en er ook nog mooi uit zien.

 (Sloeber 9 jaar oud)

Sloeber is niet meer, zij is op 08-03-2004 na een zeer korte ziekte, thuis overleden.
De oprit is zeer leeg, zij verwelkomde altijd iedereen, zeer hartelijk.
Sloeber zou op 31-03-2004 11 jaar zijn geworden, het gemis is groot.